Parcul de agrement Cornişa va mai “mânca” câteva milioane de euro! Cum arată parcul, la ora actuală FOTO

Parcul de agrement Cornişa va mai “mânca” câteva milioane de euro! Cum arată parcul, la ora actuală FOTO
Primarul Ovidiu Portariuc a făcut o nouă vizită pe şantierul de la Parcul de agrement Cornişa şi nu a ratat ocazia de a face noi fotografii cu stadiul investiţiilor, pe care le-a postat mai apoi pe contul său de pe o reţea de socializare.

Potrivit edilului şef al urbei, lucrările au fost executate până acum în proporţie de 85%.

“Cel mai mare proiect din Botosani din ultimii 30 de ani - Parcul de agrement Cornisa-stadiul de executie 85%. Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat stadiul lucrarilor la piscina interioara, sali fitness si piscina exterioara, astazi vreau sa va prezint terenurile de sport, locurile de joaca pentru copii, amfiteatrul in aer liber, canalul de rafting, drumurile de acces, pistele pentru biciclisti, parcarile si amenjarile peisagistice", a postat primarul Ovidiu Portariuc pe Facebook.

Parcul ar trebui să fie gata în primăvara anului viitor. Numai că pentru a se întâmpla acest lucru mai sunt necesari peste 4 milioane de euro.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de joi va fi şi un proiect de hotărâre privind includerea în lista de investiţii pentru anul 2016 a proiectului de la Cornişa, valoarea estimată necesară pentru finalizarea investiţiei fiind de 20 de milioane de lei, aceasta rezultând din lucrările care trebuie executate după ce s-a făcut reproiectarea, după cum au explicat cei din Executivul Primăriei.

Valoarea iniţială a proiectului a fost de 87,9 milioane de lei.

FOTO: Facebook Ovidiu Portariuc 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cornel Șfaițer și-a anunțat retragerea de la FC Botoșani. "A fost o perioadă extraordinar de frumoasă!"

astăzi, 12:54
660

Un anunț a luat prin surprindere lumea sportului botoșănean și nu numai. Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, a decis să facă "un pas în spate", acuzând divergenț...

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
215

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
119

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...