Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Imagini în premieră cu bazinele

Parcul de agrement Cornișa prinde contur! Imagini în premieră cu bazinele
Primarul Ovidiu Portariuc a efectuat o nouă inspecție pe șantierul de la Parcul de Agrement Cornișa, acesta postând pe contul său de pe o rețea de socializare imagini în premieră cu bazinele.

Edilul-șef al municipiului a precizat că s-a verificat etanșeitatea și izolarea bazinelor, iar testele vor continua și luna aceasta.

“Pentru toti cei care intreaba ce facem in Botosani in aceasta perioada, le prezint stadiul avansat al unei investitii de aproape 600 de miliarde lei vechi. Pentru prima data s-au verificat in aceasta saptamana etansietatea si izolarea bazinelor. Perioada de teste va continua in luna august. Am ales de asemenea modelul si culoarea pentru gresia si faianta de interior. Dupa ce vom termina aceasta investitie care va genera locuri de munca si crestere economica pentru oras ne vom concentra pe reabilitarea cartierelor din Botosani si a transportului public. Din pacate, bugetul orasului si gradul de indatorare nu ne permit sa abordam simultan aceste investitii", a postat primarul Ovidiu Portariuc pe contul său de Facebook.
 
La sfârșitul lunii iunie, în urma unei întâlniri de lucru solicitată de reprezentanții Electroalfa, firma care construiește acest obiectiv, patronul companiei, Gheorghe Ciubotaru, aprecia că lucrările au fost realizate în procent de 40%, dând ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2015.

Ulterior însă reprezentanții Primăriei au precizat că lucrările se vor prelungi cu trei luni, din cauza situațiilor neprevăzute care au apărut pe perioada derulării proiectului, respectiv reproiectarea și reamplasarea anumitor obiective. 

Sursă foto: Facebook Ovidiu Portariuc 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
104

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
247

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
102

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...