Parchetul a dispus arestarea preventiva a gestionarului care a pus la cale furtul de la Bonintex!

Parchetul a dispus arestarea preventiva a gestionarului care a pus la cale furtul de la Bonintex!
Principalul suspect in cazul furtului petrecut sambata noaptea in depozitul complexului comercial al societatii Bonintex a fost arestat preventiv, in urma probelor administrate de politistii botosaneni!

Ieri, 11 februarie, la propunerea politistilor, Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a sesizat instanta de judecata, care a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 29 zile a suspectului S. Stefan-Vasile, in varsta de 33 de ani, din municipiului Botosani, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la furt calificat si instigare la distrugere.

"In sarcina suspectului s-a retinut ca, pentru a acoperi un debit din gestiune de circa 130.000 lei, pe care el insusi l-a provocat prin insusire in perioada mai 2008 - februarie 2009, i-a contactat pe numitii B. Ionut, de 18 ani, si C. Marius, de 24 de ani, concepand un plan de inscenare a unui furt din standurile complexului comercial in care lucra ca gestionar", precizeaza subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al Inspectoratul Judetean al politiei Botosani.

In acest sens, suspectul S. Stefan-Vasile a efectuat acte de pregatire, inmanandu-le celorlalti doi suspecti o suma de bani pentru achizitionarea unui levier, a unor manusi si a unui recipient cu benzina, intelegandu-se ca, in situatia depistarii acestora de catre paznicii complexului, sa incendieze standurile folosindu-se de benzina din recipient.
 

Citeste si SCENARIU CA IN FILME PENTRU A ACOPERI UN FURT DIN GESTIUNE DE PESTE UN MILIARD DE LEI VECHI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
560

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...