Parc BMW Masini Rulate

Parc BMW Masini Rulate
În luna iulie s-a deschis la Iaşi primul parc de maşini rulate dedicat în primul rând mărcii BMW. Parcul, amenajat in Iasi, Sos. Pacurari nr.143, oferă oportunitatea de a achiziţiona o maşină premium la un preţ accesibil.

Noul parc de maşini rulate cu istoric cunoscut şi garanţie asigură un standard de calitate garantat, în comparaţie cu alternativele de cumpărare a unei maşini second hand.

Stocul de maşini BMW Company Cars beneficiază de garanţie Basic Service Inclusive, iar preţul de pornire al unui autoturism BMW este de 11.765 Eur fara TVA.

Cei interesaţi sa îşi achiziţioneze o maşină premium au posibilitatea de a alege din stocul expus în noul parc auto, beneficiind totodată de expertiza unui consultant în vanzari.

Parcul auto este deschis publicului din luna iulie, în intervalul orar: 9.00-17.00. Trado Motors este dealer autorizat BMW în Iaşi din anul 2005.

Oferta de autoturisme noi şi rulate, piese şi accesorii BMW este completată de Trado Motors Service. În anul 2009, service-ul Trado Motors s-a extins cu un corp nou, dedicat serviciilor de tinichigerie şi vopsitorie.

Trado Motors Service pune la dispoziţia clienţilor ce achiziţionează un automobil nou, BMW Basic Service Inclusive standard, un pachet care oferă gratuit operaţiuni de întreţinere şi service de bază pentru primii 5 ani sau 100 000 km (schimbarea uleiului de motor, filtrele şi lichidul de frână, verificarea conform manualului de service).

Aceste servicii sunt valabile atât în ţară, cât şi în străinătate, la orice service autorizat BMW.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
550

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
164

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...