PARADOX: Noi mai bogati sau ei mai bine pregatiti?

PARADOX: Noi mai bogati sau ei mai bine pregatiti?
Botosanenii au un aparat RMN la Spitalul Judetean Mavromati, pentru investigatii imagistice prin rezonanta magnetica, serviciul fiind externalizat, dar nu au medic cu competente in rezonanta magnetica.

Sucevenii au patru specialisti cu compentente in RMN, insa nu au un astfel de aparat, intrucat achizitionarea acestuia este tergiversata de procedurile de licitatie care sunt contestate de participantii la licitatie.

Pentru botosaneni lucreaza un medic sucevean, care "citeste" RMN-urile pacientilor. Analizele RMN sunt transmise on-line medicului sucevean, iar acesta trimite rezultatele spitalului din Botosani.

Paradoxal, desi la Botosani nu exista medici cu competente in RMN, Spitalul Judetean a reusit sa achizitioneze un astfel de aparat, iar spitalul sucevean, desi are patru medici cu competente RMN, se chinuieste de ceva timp sa il achizitioneze, relateaza presa suceveana.

Probabil ca nici anul acesta si nici macar in 2010 spitalul sucevean nu va avea un aparat RMN, spun reprezentantii Spitalului Judetean din Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
3

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
66

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
149

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...