Paradă a motocicletelor pe Pietonalul Unirii, într-o acţiune umanitară! GALERIE FOTO

Chiar înainte de a începe ploaia, Pietonalul Unirii- zona din faţa Muzeului Judeţean se animase sâmbătă după prânz, odată cu motocicletele parcate în faţa clădirii- monument istoric şi a acţiunii care tocmai începea.

Paradă a motocicletelor pe Pietonalul Unirii, într-o acţiune umanitară! GALERIE FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Scopul: ajutorarea unei familii din George Enescu, rămasă fără casă în urma unui incendiu care a distrus tot. Părinţii şi bebeluşul de câteva luni au acum nevoie de ajutor financiar pentru a-şi reclădi casa astfel încât să o ia de la capăt.

Mijloacele: Asociaţia Avanti şi Trust MC Botoşani, alături de prietenii de la Airsoft CSAB, Muzeul Judeţean şi Andrei V.Ciopec şi-au pus la bătaie tot ce au avut mai bun şi i-au chemat pe botoşăneni într-o acţiune umanitară.

Contra unei donaţii, botoşănenii beneficiau de o plimbare cu taxi-motocicletele, alţii foloseau, într-un cort special amenajat de Airsoft CASB replicile airsoft. S-au pus în vânzare şi poeziile actorului botoşănean Andrei Ciopec, acesta promiţând şi câteva numere de iluzionism. Asociaţia Culturală Vis de Artist a asigurat fundalul muzical, elevii acesteia fiind prezenţi prin mini-recitaluri, urmând apoi jocuri interactive.

Printre motociclişti, şi Aurel Melniciuc, directorul Muzeului Judeţean, aflat într-o nouă postură: aceea de motociclist, la îndemnul fiicei sale. La insistenţele copilaşilor, părinţii i-au aşezat pe şaua motocicletelor şi le-au făcut fotografii, în timp ce adulţii admirau vehiculele puternice şi elegante.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Toamna s-a instalat la Botoşani, aducând frigul! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

astăzi, 08:04
1164

La Botoşani, toamna a început să se manifeste cu ploi torenţiale, însoţite de descărcări electrice, înregistrate săptămâna trecută. În această săptămân...

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1225

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5119

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...