(P) Comunicat PNL Botoșani

(P) Comunicat PNL Botoșani

Ultimele măsuri luate de Guvernul PNL sunt responsabile și nu fac altceva decât să protejeze sănătatea oamenilor. Am ajuns la un nivel îngrijorător al îmbolnăvirilor, care ne duce în situaţia de a dispune aceste măsuri pentru a  reduce numărul de infectări cu Covid 19.

Din păcate nu toată clasa politică a înțeles să fie responsabilă și să înțeleagă că doar prin luarea unor măsuri ferme putem lupta cu pandemia. Pesediștilor nu le pasă de sănătatea oamenilor și folosesc această criză sanitară doar pentru a-și face campanie electorală, pentru a stârni scandal și haos în societatea civilă.

Închiderea pieţelor acoperite este o măsură temporară care a fost luată după ce s-a constatat că acesta este un spaţiu în care există o incidenţă mare de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

Pe baza evaluărilor făcute din cercetări, a rezultat că în pieţele închise mărfurile sunt manevrate fără a se respecta anumite reguli și circuite și ca atare virusul se poate transmite mult mai uşor decât în hipermarketuri unde regulile sunt respectate cu stricteţe.

Producătorii agricoli îşi vor putea desface în continuare produsele în pieţele deschise sau în pieţele volante pe care Primăria Botoșani este obligată să le amenajeze, așa cum au făcut toate primăriile din țară. În schimb, primarul PSD se află într-o campanie electorală continuă, uitând că trebuie să treacă la treabă și să găsească soluții, NU să se lamenteze în spațiul public! Primăria este locul unde se muncește în interesul oamenilor, NU ne facem că muncim! Lăsați vorba și rezolvați problemele oamenilor. Peste tot în țară s-a putut, în tot județul s-a putut, numai în municipiul Botoșani PSD intoxică botoșănenii cu dezinformări!

Iar Urban Serv, ca Admnistrator al piețelor din Municipiu care a fost tot timpul condus de PSD, nu a fost impiedicat de nimeni să ia măsuri de respectare a regulilor sanitare, ba chiar era datoria lui, mai ales ca legislația în vigoare permite aceste măsuri.

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Denis Haruț, copilul de aur de la Botoșani! Becali a înaintat deja o ofertă

astăzi, 11:38
31

FC Botoșani are un copil de aur. Denis Haruț este cel mai căutat jucător din echipa locală, iar ofertele pentru fundașul dreapta curg. FCSB își dorește transferul tânărului jucăt...

Maternitatea sărăciei din judeţul campion la naşteri premature. Cine-i de vină pentru situaţia disperată

astăzi, 11:24
25

În judeţul Botoşani unul din 10 copii se naşte prematur. Deşi majoritatea au nevoie de îngrijire specială, Maternitatea din Botoşani nu-i poate ţine mai mult de trei zile din cauza ...

(P) PNL Botoșani: „PSD a umplut instituțiile publice cu angajați pe pile și relații!”

astăzi, 11:06
104

Comunicat de presă:​De ce se teme președintele PSD Botoșani de aceea nu va scăpa. Zilele trecute, lidera pesediștilor botoșăneni își exprima public temerea că atunci când li...