Orasele europene si dramele locuitorilor lor!

Orasele europene si dramele locuitorilor lor!
Mananca, dorm si traiesc cu teama ca acoperisul sub care isi duc zilele amare se poate oricand narui peste ei. E o realitate cruda, pe care o traieste o familie din asa-zisul oras Flamanzi.

Bunica, mama si doi copii minori isi risca in fiecare zi viata numai pentru simplul fapt ca respira aerul din propria casa. Pare greu de crezut ca intr-un oras asa-zis european se mai poate trai in astfel de conditii. Insa nu traim doar prin imagini, iar realitatea ne arata acest lucru.

Patru suflete chinute traiesc in conditii inumane intr-o locuinta, fara acoperis si fara pereti. O batrana tintuita de boala la pat, o fata la fel de bolnava, un copil de trei ani si unul de doar cateva luni.

Traiesc mai mult din mila vecinilor. Dorm cu frica in san si se roaga ca ploaia sa se opreasca. Acoperisul putrezit de vreme si ploi sta sa se prabuseaca peste cele patru suflete. Greutatile vietii i-au impietrit sufletul.

Nu mai are lacrimi sa planga si parca nici nu mai conteaza unde locuieste. S-a obisnuit cu lipsurile. Dar nu mai are putere sa o ia de la capat.

Fata ei, Mihaela, in varsta de 25 de ani, a preferat sa isi ia pruncii si sa stea cu barbatul sau la o stana. In acest mod, crede tanara mama, isi tine copiii in siguranta. Povestea absolut dramatica a familiei Purcel o puteti urmari la Tele M sambata, incepand cu ora 9.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
31

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
93

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...