Oprit inainte de a provoca o nenorocire!

Oprit inainte de a provoca o nenorocire!
Sub adapostul intunericului, tot mai multi teribilisti, soferi care abia au capatat carnetul de conducere, se aventureaza pe strazile municipiului Botosani, chiar daca "la bord" au si ceva pahare de bautura.

In cursul noptii de 11 spre 12 februarie, atentia unui echipaj de politie aflat in servicul de patrulare pe raza municipiului Botosani a fost atrasa de un autoturism care circula neregulamentar la intersectia strazii Cuza Voda cu strada Nicolae Iorga.

"Dupa ce au procedat la oprirea autoturismului, politistii au constatat ca la volan se afla A. Andrei-Catalin, in varsta de 19 ani, din municipiul Botosani, care emana halena alcoolica", precizeaza Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma testarii cu aparatul etilotest, conducatorului auto i s-a stabilit o concentratie de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean Botosani pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemiei peste limita legala, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de rezultatul analizelor toxicologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
619

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
84

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...