Oprit de un stâlp: Ei sunt şoferii a căror inconştienţă ucide!

Oprit de un stâlp: Ei sunt şoferii a căror inconştienţă ucide!

   Arhiva

Era aproape de comă alcoolică, dar a urcat la volan! Aventura nu a durat însă prea mult: maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Din fericire, niciun pieton nu i-a ieşit în faţă, astfel că "distracţia" bărbatului nu s-a soldat şi cu victime!

În după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 16.00, P.G., de 42 de ani, din judeţul Iaşi,  în timp ce conducea un autoturism pe DC 24, în localitatea Dobîrceni, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un stâlp de susţinere a rețelei de electricitate.
         

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool în aerul expirat; ulterior acesta a refuzat procedura recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1263

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
341

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
329

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...