OPRISANU: "In politica trebuie sa fii un pic "golan" pentru a reusi!"

OPRISANU: "In politica trebuie sa fii un pic "golan" pentru a reusi!"

 GABRIEL OPRISANU  

La scurt timp dupa ce a fost anuntat drept "fost candidat pentru Primaria Botosani", Gabriel Oprisanu nu a ezitat sa faca declaratii caustice la adresa conducerilor celor doua partide care formeaza USL.

Oprisanu spune, totodata, ca nu se va retrage din PSD, dar ca la nivelul partidului este necesara "primenirea conducerii". 

"Eu ma regasesc mai mult in mediul privat si nu ma regasesc in politica, unde sunt altfel de oameni. In mediul privat, daca ai valoare reusesti, in politica trebuie sa fii un pic golan, intre ghilimele, pentru a reusi. Nu mai voi retrage din PSD, pentru ca inca pot face multe pentru botosaneni. Eu cred in continuare ca USL este o solutie buna, corecta, insa ar trebui sa se lucreze un pic la lideri. Cred ca e necesara primenirea conducerii PSD la anumite nivele de conducere, pentru ca persoane care au luat 15-16% inca decid, ori in politica un asemenea procent inseamna ca trebuie sa stea acasa. Nu port pica nimanui din PSD, raman in acest partid pentru ca este o doctrina care imi place si pe care o respect", a declarat pentru Stiri Botosani medicul Gabriel Oprisanu.

Medicul proaspat demisionat de la conducerea Spitalului de Psihiatrie spune ca Ovidiu Portariuc este o solutie buna pentru candidatura la Primaria municipiului Botosani, insa acesta ar putea avea "soarta domnului Sorescu".

"Este o solutie excelenta domnul Portariuc, este un politician de mare viitor, o sa fie extrem de dificil si sper sa nu aiba soarta domnului Sorescu, care la fel intr-o seara a fost numit pentru candidatura. Daca nu luau ei decizia asta, o luam eu. Eu eram extrem de nehotarat daca sa continui, e foarte bine ca au luat ei aceasta decizie, fara a-i pune intr-o situatie dificila", a spus Oprisanu.

Fostul candidat USL la Primaria Botosani a facut referiri si la liderul PNL, Florin Turcanu, cel desemnat de USL drept candidat pentru Consiliul Judetean.

"Cel mai bun lucru din această decizie e că nu voi fi niciodată obligat să spun botoşănenilor să-l voteze pe domnul Ţurcanu. Îl compătimesc sincer pe cel care va fi numit în locul meu şi care va fi într-o postură atât de jenantă. Eu sper că, până la urmă, liderii USL de la Bucureşti vor înţelege că dacă vor să câştige Consiliul Judeţean Botoşani vor trebui să renunţe la această variantă atât de nefericită. Cred că primarii PSD mai degrabă şi-ar tăia o mână decât să-l voteze pe cel care i-a lăsat fără buget, prin combinaţiile cu cei de la PDL", a spus fostul candidat USL pentru Primărie.  

Întrebat ce va face după înlocuirea sa, Gabriel Oprişanu a spus că va aloca mult mai mult timp în primul rând pentru activitatea sa profesională în domeniul medical şi apoi pentru administrarea propriilor afaceri.  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
30

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
182

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1867

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...