Operatiunea STATIA DE EPURARE in PSD!

Operatiunea STATIA DE EPURARE in PSD!

 Mircea Geoana  

De teama unei revolte a baronilor la congresul programat sa aiba loc in primavara acestui an, Mircea Geoana a ordonat schimbarea din functii a mai multor lideri judeteni, considerati ca apropiati ai liderilor mai vechi ai partidului - Ion Iliescu, Adrian Nastase si Miron Mitrea.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Cotidianul ca operatiunea este pregatita in amanunt si poarta numele “Statia de epurare.

Prima mutare s-a produs luni la sedinta saptamanala a conducerii PSD, acolo unde s-a decis inlocuirea din functie a presedintelui filialei Botosani, Constantin Contac.

Biroul Permanent National a decis suspendarea lui Contac din functia de presedinte al PSD Botosani pe motiv ca l-a atacat dur in presa pe colegul sau Gheorghe Nichita, liderul PSD Iasi. De altfel, Nichita a fost numit sef interimar la Botosani.

Surse din PSD spun ca Mircea Geoana a identificat 15 organizatii “cu probleme, acolo unde ar dori noi conduceri de filiala. Intre acestea, Suceava (filiala condusa acum de Gavril Mirza), Mehedinti (Eugen Nicolicea), Buzau (Ion Vasile), Dambovita (Ion Stan) si Prahova (Marian Saniuta). Tot luni, conducerea centrala a PSD a suspendat din functie conducerea filialei Cluj dupa scorul foarte slab inregistrat la alegerile de duminica.

Sursa: Cotidianul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
34

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
116

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1230

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....