Protest masiv in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. VIDEO
UPDATE!

Protest masiv in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. VIDEO

Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit / A lipsit un mic efort: toti sa fi iesit la vot

Romanii au iesit din nou in strada, duminica, in Bucuresti si in peste 20 de alte orase ale tarii, pentru a protesta fara de incercarile Guvernului de a gratia infractori si a modifica codurile penale, masuri care nu au fost trecute in programul de guvernare si de care ar putea beneficia in primul rand politicienii corupti.




Dupa ce zeci de mii de oameni au protestat duminica trecuta in Bucuresti si alte orase din tara, romanii au de gand sa iasa din nou in strada si duminica aceasta, pentru a protesta fata de ordonantele prin care Guvernul incearca sa modifice codul penal.

Organizatorii protestului care urmeaza sa aiba loc duminica seara spun ca unele televiziuni au manipulat "fara rusine" si ca "CNA-ul nu isi face treaba".

"Este momentul sa ii vizitam. Apoi mergem la Ministerul Justitei, iar final, la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales", se anunta pe pagina de eveniment a protestului "NU Legii Gratierii Si Amnistiei".

Protestatarii se vor strange incepand cu ora 17:00 in Piata Universitatii din Capitala, urmand ca la ora 18:00 sa porneasca in mars.

Nu doar in Bucuresti vor iesi romanii in strada. Vor fi proteste in 19 localitati din tara: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Satu Mare, Targu Jiu, Teleorman, Turda si Valcea.

S-au anuntat proteste si in sapte orase din diaspora: Paris, Londra, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg si Zurich.

Pe Facebook este anuntata si o manifestatie pentru luni, 30 ianuarie, la ora 09.00, in fata Ministerului Justitiei, acolo unde va avea loc consultarea pe ordonantele din justitie.

Protestatarii sustin ca demersul Executivului nu vizeaza, de fapt, criza penitenciarelor supraaglomerate sau infractorii marunti, ci "condamnatii de lux", printre care Liviu Dragnea, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu si zeci de alti parlamentari sau alesi locali. ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...