O vedeta de la FC Liverpool a fost arestata chiar in Ajunul Craciunului
SPORT

Un cunoscut fotbalist de la celebra grupare fotbalistica a Angliei, FC Liverpool, a avut mari probleme pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, cand a fost arestat de catre politie.

O vedeta de la FC Liverpool a fost arestata chiar in Ajunul Craciunului

 Astfel, brazilianul Roberto Firmino, om de baza pentru gruparea in alb si rosu, antrenata de germanul Jurgen Klopp, a fost arestat acum 2 zile de catre politia din Anglia, din cauza faptului ca isi conducea masina in stare de ebrietate.

Informatia a fost furnizata luni de catre cotidianul francez L'Equipe, care citeaza ziarul local din Liverpool, Echo. Firmino a fost stopat de un echipaj al politiei engleze in plin centru al orasului Liverpool, in primele ore ale zilei de 24.

Un purtator de cuvant al Politiei din Liverpool declara: "Politia din Liverpool a oprit o masina in centrul orasului in primele ore ale diminetii de 24 decembrie. Autoturismul era condus de un tanar de 25 de ani, din Brazilia, pe numele sau Roberto Firmino, care conducea in stare de ebrietate", puncta oficialul britanic pentru Liverpool Echo.

Starul lui Liverpool a fost apoi eliberat dar trebuie sa se prezinte in fata Curtii de Magistrati din Liverpool pe 31 decembrie, pentru a vedea ce pedeapsa va primi. Din pacate pentru echipa sa, Firmino va lipsi cel mai probabil in marele derbi cu Chelsea, tot de pe ziua de 31, locul 1 intalnind locul 2 in Anglia, albastrii avand acum 6 puncte avans.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...