O tânără din Botoșani a încercat să scoată copilul din țară cu documente false!

O tânără din Botoșani a încercat să scoată copilul din țară cu documente false!
O tânără de 18 ani, din Botoșani, a încercat să îşi scoată fiica din ţară cu o împuternicire notarială falsă. 

Marți, 20 septembrie a.c., la ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a ieși din țară Nicoleta P., în vârstă de 18 ani, din județul Botoșani.

Împreună cu ea în autoturism se afla  și fiica sa, în vârstă de un an.  Cu   ocazia   controlului   de   frontieră,   lucrătorii   Poliției de Frontieră   au   constatat  că declarația notarială dată de tatăl minorei pentru ca fiica sa să călătorească în străinătate împreună cu mama era falsă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale  și uz de fals.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...