O sută de copii din nordul judeţului, năvală în Palatul Administrativ! FOTO

O sută de copii din nordul judeţului, năvală în Palatul Administrativ! FOTO
Peste o sută de copii din nordul judeţului, însoţiţi de cadre didactice şi de preotul Andrei Grigore de la Parohia Smârdan, au ajuns vineri dimineaţă la Botoşani, într-o vizită ce face parte dintr-o tabără recreativ- educaţională.

Dacă anul trecut au vizitat Palatul Administrativ şi Memorialul Ipoteşti, în acest an programul a cuprins o nouă vizită la Palat, apoi vizionarea unui film la Cinema Unirea, urmate de vizitarea Complexului de la Mănăstirea Zosin.

"Este o bucurie pentru copiii din parohia Smârdan şi nu numai, pentru că foarte mulţi dintre ei nu au posibilitatea să meargă în excursii. Toate acestea sunt posibile cu sprijinul unui om deosebit, fiu al satului, deputatul Costel Şoptică. Considerăm că excursia de astăzi este o continuare a celei de anul trecut, dar şi premergătoare a ceea ce avem de făcut în viitor. Copiii reprezintă generaţia de astăzi şi sperăm, cu ajutorul Bisericii, să ajungem cu toţii la mântuire. Cea mai mare parte a copiilor sunt din Smârdan, dar colaborăm şi cu parohia Ionăşeni. Dorim ca aceste acţiuni să îmbunătăţească comunicarea între copii, să nu fie crispaţi şi stresaţi", a declarat preotul Andrei Grigore.

Mai veseli sau mai somnoroşi- dat fiind că s-au trezit de dimineaţă, copiii, cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani, din medii sociale diferite, s-au înşirat la poze pe esplanada imobilului. De remarcat a fost faptul că cei mici au fost conduşi de un coleg ce purta steagul României.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:38
45

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
113

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...

Șeful DRDP Iași: Asigurăm botoșănenii că vom depune toate eforturile inclusiv pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești!

astăzi, 09:59
72

Secția Drumuri Naționale Botoșani, din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, are în administrare o rețea de drumuri cu o lungime de 398,345 kilometri. ...