O sportiva a Liceului cu Program Sportiv Botosani s-a calificat la Campionatul Mondial de Juniori din Italia!

O sportiva a Liceului cu Program Sportiv Botosani s-a calificat la Campionatul Mondial de Juniori din Italia!

 Echipa castigatoare de la LPS Botosani  

Opt sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Botosani au participat zilele trecute la Campionatul National de Juniori I, desfasurat la Bucuresti, de unde s-au intors cu premii importante.

Andreea Vitan Huzum a obtinut locul II la aruncarea greutatii (13.12 metri), gratie eforturilor proprii, dar si ale antrenorului Constantin Nacu, realizand totodata baremul pentru mondiale.

Rezultatul obtinut ii va permite participarea in perioada 8-12 iulie la Campionatul Mondial de Juniori II din Italia.

Atletul Sorin Paltinisanu (antrenor Laura Cojocariu) a obtinut locul III la 800 m si locul VI la 1500 m, iar Razvan Strambu locurile V la 1500 m si 3000 m (antrenor Ionut Zachiu).

La proba Stafeta, echipa alcatuita din Andrei Frumuz, Alexandru Corneschi (ambii antrenati de Daniela Macovei), Razvan Strambu si Paltinisanu Sorin a obtinut locul VI.

Saptamana aceasta, alti opt atleti ai LPS se vor deplasa la Bucuresti, de data aceasta la Campionatul National de Juniori II, de unde spera sa vina cu noi medalii.

Suntem multumiti ca am inceput anul cu rezultate deosebite si speram sa continuam in acest ritm, a declarat antrenorul Constantin Nacu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
238

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
72

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
72

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...