O reclamatie a unui presupus viol ar putea salva trei copii!

O reclamatie a unui presupus viol ar putea salva trei copii!
Soarta a trei copii din Ibanesti, judetul Botosani, lasati in grija bunicilor de parintii plecati la munca in strainatate, a iesit la iveala dupa ce bunica minorilor, in stare de ebrietate, a reclamat la Politie ca nepoata de 13 ani a fost violata de un vecin!

In seara zilei de 18 ianuarie, ora 21.22, printr-un apel de urgenta, P. Reveca, de 52 de ani, din localitatea Ibanesti, judetul Botosani, a sesizat prin 112 ca nepoata sa, in varsta de 13 ani, a fost violata de consateanul H. Adrian.

Din primele cercetari efectuate, s-a stabilit ca minora in cauza si cei doi frati ai ei, cu varste de 10 si, respectiv, 12 ani, locuiesc la bunici, parintii fiind plecati la munca in Italia.

In ziua de 18 ianuarie, bunicii minorilor au consumat excesiv bauturi alcoolice si, intrucat se manifestau violent fata de minori, acestia s-au deplasat la locuinta vecinului H. Adrian, in varsta de 25 de ani, se arata in comunicatul Inspectoratului Politiei Judetene Botosani.

Indignata ca nepotii sai au plecat la locuinta vecinului fara consimtamantul sau, bunica, aflata in stare avansata de ebrietate, a apelat 112, afirmand ca nepoata sa ar fi fost violata de tanar. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca cele sesizate nu se confirma, in cauza nefiind suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natura penala.

Pentru alarmarea fara motiv a organelor de politie, reclamanta a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 500 lei.

Avandu-se in vedere aspectele constatate privind situatia minorilor, a fost sesizata Autoritatea Tutelara si Comisia Consultativa din cadrul Primariei comunei Ibanesti.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
60

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
11

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
162

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...