O parte din incasarile din discoteca din Flamanzi, unde a avut loc un scandal, au disparut!

O parte din incasarile din discoteca din Flamanzi, unde a avut loc un scandal, au disparut!
In urma scandalului ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-o discoteca din Flamanzi, administratorul a observat, dupa plecarea agresorilor, ca lipseste si suma de 8.300 de lei, provenita in incasari.

Va reamintim ca, in data de 19 august, în jurul orei 03.00, într-un club din oraşul Flamînzi a avut loc o altercaţie între Alin O. de 24 ani, din oraşul Flamînzi, Paul B., de 36 ani,din Satu Mare, şi Petru Cornel G., de 23 ani, din orasul Flămânzi.

In aplanarea conflictului a intervenit administratorul discotectii, Sorin T., de 45 de ani, din comuna Frumuşica, împreună cu personalul de pază.

S-a reusit pentru moment scoaterea scandalagiilor din club, dar după aproximativ 20 minute cei doi agresori au revenit si au pătruns cu forta în club prin agresarea personalului de pază.

In momentul în care acestia au încercat să-l agreseze, Sorin T . a executat două focuri de avertisment, însă văzând că tinerii nu încetează actiunea violentă, a executat un foc de armă în zona picioarelor lui Alin O. , rănindu-l la piciorul stâng.

Cei doi nu au fost intimidati de executarea focurilor de armă si au continuat scandalul, Sorin T. fiind agresat în continuare de către Mihai Gica M., de 31 ani, din comuna Frumusica, Gheorghe A., de 23 ani, din orasul Flămânzi, Alin O. şi Paul B.

După ce agresorii au părăsit incinta clubului, administratorul clubluiu a sesizat lipsa pistolului cu bile de cauciuc, detinut legal precum si a sumei de 8.300 lei provenita din încasări.

Din cercetările efectuate a rezultat că arma a fost găsită imediat după incident de către gestionarul localului si predată organelor de politie în vederea continuării cercetărilor.

In cauză se efectuează cercetări fată de cei patru agresori sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
938

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
282

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
249

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...