O firma suceveana ar putea asigura masa detinutilor botosaneni!

O firma suceveana ar putea asigura masa detinutilor botosaneni!
Incepand de anul viitor, cei aproximativ 1100 de detinuti vor beneficia de serviciile unei firme private, care le va asigura hrana zilnica.

Penitenciarul Botosani a fost inclus intr-un proiect pilot al Adminstratiei Nationale a Penitenciarelor, in care se vizeaza externalizarea serviciului care asigura hrana detinutilor.

Marius Hliban, directorul Penitenciarului Botosani, sustine ca la licitatie s-a prezentat o singura firma din Suceava.

Este vorba despre un proiect al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in care au fost incluse trei unitati de detentie din tara si in care se vizeaza externalizarea serviciului privind hrana detinutilor. O singura firma din Suceava si-a exprimat dorinta de a participa la licitatie, decizia finala urmand sa se ia in cateva zile. Probabil se incearca externalizarea tuturor serviciilor, asa cum este in celelalte state europene, a spus Mariu Hliban.

Directorul Penitenciarului Botosani a precizat ca va include in contract o clauza prin care firma castigatoare a licitatiei sa achizitioneze produsele alimentare de la unitatea de detentie din Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
45

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
439

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
155

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...