O firma din Bucuresti ar putea asigura masa in cinci centre de asistenta sociala din Botosani

O firma din Bucuresti ar putea asigura masa in cinci centre de asistenta sociala din Botosani

 DOINA NACU  

Pentru externalizarea mesei in cinci centre din Botosani a prezentat cea mai buna oferta o firma din Bucuresti, SC Eurest SRL.

Potrivit conducerii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, de pe 10 octombrie va fi implementat un nou serviciu de masa, fiind cheltuit pentru exact atatea portii cati copii sunt.

"De pe 10 octombrie incepem externalizarea mesei in cateva centre, nu in toate. Actualele bucatarese vor lucra in alte centre unde trebuie mancare speciala. Au fost prezentate trei oferte, dintre care cea mai buna a fost a SC Eurest SRL Bucuresti, care are un punct de lucru si in Botosani. Deocamdata nu a fost incheiat contractul, s-au mai solicitat niste clarificari, dar firma respectiva are cea mai buna oferta, de 8,3 lei de persoana pe zi, care e practic masa obligatorie plus 2,7 lei, cat reprezinta prestarea de serviciu (vase, transport, utilitati, salariile angajatilor). Daca meniul s-ar face la noi, meniul ar fi undeva la 14-15 lei", a declarat Doina Nacu, director economic la DGASPC.

Centrele care vor beneficia de acest serviciu de masa sunt cel din Manastirea Doamnei, Complexul de Servicii pentru Minorul care savarseste o infractiune si nu raspunde penal, Centrul Elena Doamna, Micul Print, Centrul de primire a copilului in regim de urgenta.

Licitatia a fost pentru o suta de portii, iar de anul viitor, daca se incadreaza in acest numar  de portii, directia va incheia contract si pentru Complexele de Apartamente din municipiul Botosani.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
33

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
75

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
229

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...