O femeie a spart geamurile apartamentului şi a aruncat lucruri din casă! Mascaţii, chemaţi în ajutor! FOTO, VIDEO
UPDATE!

O femeie a spart geamurile apartamentului şi a aruncat lucruri din casă! Mascaţii, chemaţi în ajutor! FOTO, VIDEO
Liniştea unui cartier din municipiul Botoşani a fost perturbată,  luni după-amiază, de o locatară care a pus pe jar şi echipajele de intervenţie.

Femeia, care are în jur de 50 de ani şi locuieşte la etajul trei al unui bloc de pe strada Gh. Filipescu, a deschis toate geamurile apartamentului şi după ce le-a spart pe cele de la un balcon a început să arunce afară diverse bunuri, de la haine, veselă până la obiecte de mobilier. La un geam, ea a scos un tablou pe care l-a sprijinit de zid.

Îngrijoraţi de ce ar putea face femeia, vecinii au cerut ajutor la 112, la faţa locului deplasându-se echipaje de poliţie, poliţie locală, pompieri şi un echipaj SMURD. A fost solicitată şi o echipă de la E.on care a întrerupt alimentarea cu gaze naturale în zonă.
După ce a aruncat mai multe obiecte din locuinţă, femeia a dat muzica la maxim şi a început să danseze. Vecinii spun că acesta ar fi suferit o depresie în dragoste.

Mai mulţi colegi ai femeii, dar şi rude, au ajuns în faţa blocului şi au încercat să o înduplece să dea drumul la uşă, dar nu au avut sorţi de izbândă.

Pompierii au pregătit şi o autoscară, dar nu pot urca în locuinţa femeiii întrucât aceasta se tot plimbă prin locuinţă, având balcoane şi de o parte şi de alta a blocului. 

UPDATE: 
La faţa locului au fost chemaţi în ajutor şi mascaţii. Femeia care locuieşte în apartamentul de la etajul 3 se plimbă deja de câteva ore prin locuinţă, ieşind din când în când în balcoane unde fie dansează, fie îşi arajnează părul, acesta refuzând orice dialog cu echipajele de intervenţie.

Salvatorii au plasat autoscara în faţa unuia dintre balcoane, pentru a-i distrage atenţia, moment în care mascaţii şi poliţiştii au reuşit să pătrundă în apartament. Femeia a fost imobilizată şi coborâtă pe braţe până jos, fiine preluată de cadrele medicale de pe SMURD care au transportat-o la Secţia de Psihiatrie. 

“Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei persoane cu tulburări psihice. Intervenţia a pus probleme în sensul că fiind la un nivel superior al blocului a trebuit să aplicăm câteva proceduri de pătrundere în spaţiul respectiv. Persoana a avut manifestări nervoase, a aruncat bunurile din locuinţă şi punea în pericol viaţa celorlalţi cetăţeni", a declarat col. Cristian Amarandei, şeful ISU Botoşani.

Şi prefectul judeţului, Dan Nechifor, a ajuns pe strada Ghe.Filipescu pentru a vedea care este situaţia. 


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
10

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
42

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
16

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...