O familie de romani, despagubita in Canada cu 4 milioane de dolari!

O familie de romani, despagubita in Canada cu 4 milioane de dolari!
Un baiat de sapte ani si mama acestuia au primit despagubiri de 4 milioane de dolari dupa ce baiatul a suferit grave leziuni cerebrale din cauza neglijentei medicilor de la un spital din Vancouver.

Monica Cojocaru, insarcinata cu cel de-al doilea copil, Eric Victor, a fost internata in luna mai a anului 2001, insa a fost lasata nesupravegheata o saptamana intreaga deoarece cadrele medicale participau la un protest sindical, informeaza The Province. Monica Cojocaru a suferit o ruptura de uter in timpul a ceea ce trebuia sa fie o nastere naturala, iar copilul a ajuns in abdomen, fapt ce a intrerupt alimentarea creierului sau cu sange.

"Pe scurt, creierul lui Eric a fost privat de oxigen si nutrienti pentru mai mult de 30 de minute", a spus judecatorul Joel Groves.

"Impactul a fast imediat, efectele sunt permanente, iar rezultatele sunt devastatoare", a mai spus el.

Eric sufera acum de o forma de paralizie cerebrala. El are probleme ale functiilor motorii si prezinta probleme in invatare si relationarea in societate. In acest caz, instanta a gasit vinovati trei doctori i o asistenta, pentru neglijenta in consiliere si in ingrijirea pacientei.

Familia a primit in total daune de 4,045,000 de dolari, daunde ce includ si 2.6 milioane de dolari pentru cheltuieli viitoare si 321,000 de dolari daune morale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
29

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
94

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...