O comună din județul Botoșani încă nu are primar și Consiliu Local!

O comună din județul Botoșani încă nu are primar și Consiliu Local!
La mai bine de o lună de la alegerile locale, la care a fost ales un nou primar și un nou Consiliu Local, într-o comună din județul Botoșani învestirile în funcție încă nu au putut fi făcute.

Este vorba de comuna Mileanca, unde a fost contestată componența Consiliului Local. S-a contestat faptul că un consilier local și-ar fi depus demisia înainte de învestirea Consiliului Local, dar cu toate acestea a fost învestit în funcție.

Contestația a ajuns la Instituția Prefectului, care a solicitat un punct de vedere de la secretarul comunei Mileanca, dar și de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Răspunsul venit de la Mileanca a fost acela că s-a strecurat o greșeală de redactare care a fost corectată, dar Instituția Prefectului nu poate certifica aceste corecturi, motiv pentru care au fost sesizați și polițiștii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
88

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
40

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
130

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...