O cladire in care locuiau romani a ars in Germania. Zeci de oameni au ajuns la spital, 7 sunt in stare grava

O cladire in care locuiau romani a ars in Germania. Zeci de oameni au ajuns la spital, 7 sunt in stare grava

Un imobil din localitatea germana Bergkamen, in care locuiau si romani, a fost cuprinsa de flacari, 33 de persoane ajungand in spital, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

"Consulatul General al Romaniei la Bonn urmareste indeaproape evenimentele legate de incendiul produs la data de 1 decembrie 2017, intr-un imobil situat in localitatea germana Bergkamen. Potrivit informatiilor furnizate de autoritatile locale, in imobilul afectat de incendiu locuiau 45 de persoane, printre care si cetateni romani. 33 dintre persoanele afectate au fost spitalizate, urmare intoxicatiei cu fum, 7 dintre acestea fiind in stare grava, fara a le fi pusa viata in pericol. O parte dintre persoanele spitalizate au fost externate", transmite Ministerul de Externe.

Potrivit presei germane, pompierii au fost anuntati, in jurul orei 6.30, ca o masina arde pe o strada din Bergkame, iar la scurt timp au primit un al doilea apel, care spunea ca si cladirea din apropiere a luat foc.

Publicatia germana Waz scrie ca procuratura de a demarat o ancheta, iar politia urmeaza sa stabileasca daca focul a fost pus intentionat.

Sursa citata anunta ca autoritatile vorbesc despre 33 de muncitori romani si opt din Republica Moldova care erau inregistrati in acea cladire, insa este posibil ca nu toti sa fi fost in imobil in momentul producerii incendiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...