O bunica din Dobirceni isi apara nepotii, cu pretul propriei libertati!

O bunica din Dobirceni isi apara nepotii, cu pretul propriei libertati!
O femeie de 40 de ani este cercetata pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal pentru ca refuza sa isi lase nepotii sa locuiasca cu mama lor!

Femeia considera ca fiica sa nu este capabila sa isi ingrijeasca copiii!

Ieri, politistii din orasul Stefanesti au fost sesizati de catre Z. Petronela, de 22 ani, din satul si comuna Dobirceni, judetul Botosani, despre faptul ca mama sa, Z. Silvea, de 40 de ani, din aceeasi localitate, nu ii permite sa isi ia copiii din locuinta comuna si sa se mute la locuinta concubinului sau din localitatea Tocileni, comuna Stauceni, judetul Botosani.

In urma primelor cercetari efectuate s-a stabilit faptul ca, in perioada 2003-2005, Z. Petronela a avut o relatie de concubinaj cu un barbat de 33 ani, din localitatea Tocileni, comuna Stauceni, judetul Botosani, locuind impreuna la aceasta adresa. Din aceasta relatie a rezultat un copil, in prezent in varsta de 3 ani.

La scurt timp dupa nasterea copilului, tatal acestuia a fost incarcerat avand de executat o pedeapsa privativa de libertate, motiv pentru care Z. Petronela s-a intors la domiciliul mamei sale din comuna Dobirceni. In prezent, reclamanta mai are un alt copil, conceput cu o alta persoana. Incepand cu data de 27.02.a.c., dupa ce concubinut a fost liberat din penitenciar, reclamanta s-a impacat cu acesta, fiind de acord sa locuiasca la domiciliul lui din localitatea Tocileni, comuna Stauceni, judetul Botosani impreuna cu cei doi copii minori.

"De la aceeasi data, impreuna cu concubinul sau, reclamanta a incercat in repetate randuri sa-si ia copiii de la locuinta mamei sale insa aceasta nu i-a permis, invocand ca nu ar fi capabila sa-i intretina. Fata de Z. Silvea se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, informeaza politistii botosaneni", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
466

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
61

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...