O botoșăneancă și fiica sa de 13 ani, atacate cu biciul și o țapină de un bărbat! Agresorul a scăpat de închisoare!

O botoșăneancă și fiica sa de 13 ani, atacate cu biciul și o țapină de un bărbat! Agresorul a scăpat de închisoare!
Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Vama, judetul Suceava, a scăpat cu o condamnare de 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere după ce le-a atacat şi le-a lovit cu un bici şi o ţapină ( n.red. Unealtă formată dintr-o cange de oțel fixată într-o coadă de lemn, folosită la manevrarea buștenilor)  pe o femeie din judetul Botosani şi pe fiica acesteia, în vârstă de 13 ani.

Agresiunea care l-a avut în prim-plan pe Gheorghe Cazaciuc s-a petrecut în cursul anului trecut, iar soluţia de la inceputul lunii septembrie de la Curtea de Apel Suceava este definitivă, anunta Monitorul de Suceava

Totuşi, instanţa l-a obligat pe Cazaciuc la plata sumei de 10.000 de lei cu titlu de daune morale către una dintre victime, respectiv 2.500 de lei daune morale pentru cea de-a doua victimă. Pentru actele de violenţă comise, Cazaciuc a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, acuzat de tentativă de omor. Nu a stat decât 24 de ore, fiind apoi lăsat să plece acasă şi cercetat în stare de libertate.

Autorul s-a folosit de un bici, dar şi de o ţapină, cu aceasta din urmă provocându-i leziuni grave femeii în vârstă de 37 de ani.


Din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că femeia şi fiica acesteia se aflau într-un grup mai numeros de persoane, care se deplasau cu trei atelaje hipo pe DN 17. Oamenii sunt de etnie romă şi au domiciliul în judeţul Botoşani.

La Vama, grupul de persoane a avut o altercaţie cu un localnic, identificat ulterior în persoana lui Gheorghe Cazaciuc, în vârstă de 43 de ani. Bărbatul le-a agresat pe cele două, leziunile grave fiindu-i provocate femeii. Bărbatul a dispărut apoi imediat, soţul femeii sunând la 112.

Femeia de 37 de ani, Florica Marin, domiciliată în comuna botoşăneană Corni, a fost diagnosticată cu traumatism toraco-abdominal şi contuzie hepatică, în urma înţepării cu obiectul tăietor. Aceasta a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă, la ficat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
34

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
42

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
36

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...