O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"

O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"
Activitățile sportive sunt foarte îndrăgite de toți copiii. Din  acest motiv am rezervat în această săptămână o zi pentru mișcare, voioșie, întreceri și jocuri sportive.  

Profesorii de educație fizică au organizat întreceri sportive pe grupe de clase, pe echipe, parcursuri  aplicative care au plăcut foarte mult elevilor participanţi. Alături de ei au fost şi mult îndrăgitele personaje din desenele animate: MICKY MOUSE, MINNIE MOUSE, URSULEŢUL WINNIE the POOH  şi TIGRILĂ. Aceştia au dansat împreună  cu copiii,  au fost în mijlocul lor şi au animat jocurile sportive, de fapt întreaga activitate sportivă.  

"Dansurile populare ne-au prezentat frumusețea costumului popular din zona Botoșanilor,  pasul de horă și sârbă. Alături de micii protagonişti, toţi cei prezenţi  au trăit momente plăcute pe ritmuri populare moldovenești. Elevii din clasele a IV-a au participat cu mult entuziasm la concursul  de tras frânghia, "Fuga în sac",  iar cei din clasele V- VIII, la un antrenant meci de fotbal. Toţi s-au bucurat de galeria colegilor, care a contribuit la creşterea numărului de goluri marcate. Câştigătorii întrecerilor au  primit diplome. SPORTUL, DANSUL, MIŞCAREA, practicarea exerciţiilor fizice trebuie să fie o obișnuință a fiecărei persoane, indiferent de vârstă", a precizat prof. Arsenie Maria, consilier educativ.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
10

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
150

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
46

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...