Nuntă cu VIP-uri, într-un decor de vis, la Complex Rediu Hotel&Restaurant-GALERIE FOTO

Nuntă cu VIP-uri, într-un decor de vis, la Complex Rediu Hotel&Restaurant-GALERIE FOTO
Cel mai modern complex din Botoșani, Complex Rediu Hotel&Restaurant, de la marginea municipiului, a găzduit sâmbătă nunta lui Ștefan Popescu, fiul senatorului Corneliu Popescu.

Fericitul eveniment din viața de cuplu a lui Ștefan și a soției sale Andreea a fost și primul organizat în Complexul de patru stele, în Restaurantul Clasic, primul din cele cinci restaurante care vor fi deschise, având o capacitate de 400 de locuri.

Cei doi miri s-au cununat civil la locuința din Sulița a parlamentarului Corneliu Popescu, iar cununia religioasă, oficiată de trei preoți, a avut loc la biserica din aceeași localitate, după care tinerii căsătoriți și-au întâmpinat invitații la Complexul Rediu, ciocnind cu aceștia un pahar cu șampanie, la intrare fiind pregătite și platouri țărănești.

Ștefan și Andreea Popescu, alături de nași, bancherul Sorin Andrei, fostul director al BCR, şi soţia acestuia, Adriana, au venit până la restaurant cu o limuzină.



Ştefan, în vârstă de 25 de ani, este absolvent al Facultăţii de Hidrotehnică, iar soţia sa, Andreea, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Medicină Veterinară.

Cei aproape 400 de invitați au petrecut într-un decor de vis, culorile ornamentelor florale fiind de toamnă. Meniul a fost unul diversificat, atât din bucătăria internațională, cât și din cea tradițională.

Sub directa coordonare a profesorului Paul Lupu, echipa profesionistă de bucătari de la Complex Rediu Hotel&Restaurant a pregătit pentru invitați gustare rece, care conține delicatesuri, cum ar fi ruladă de curcan cu brocoli, foie gras cu coacăze şi zahăr caramel, buseu cu cremă din creveţi, mousse din păstrăv afumat, somon fume cu cremă din brânză, smochină cu gorgonzola şi prosciutto.

Invitații au mai servit piept de raţă cu piure din ţelină, sos din zmeură şi caise, dar și sărmăluţe în oală de lut, alături de pălincă veche, ţuică din pere, lichior de caise și afine.

De buna dispoziție a invitaților s-a ocupat Cozmiță Lascarache și formația sa.

Printre invitații la nuntă s-au numără politicieni, directori de instituții și oameni de afaceri.

FOTO:















































 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
115

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
699

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
235

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...