Nu mai vor festival in cartier!

Nu mai vor festival in cartier!

Viorel Coman, presedintele Organizatiei de Cartier Stejari din cadrul PNL

Locuitorii cartierului Stejari strang semnaturi pentru a nu se mai organiza niciodata festivaluri in cartierul lor!

Organizatia Cartierului Stejari din cadrul PNL a pornit o campanie de strangere de semnaturi din partea locuitorilor din cartier, pentru a depune un proiect de hotarare de Consiliu Local al municipiului Botosani, pentru a nu se mai organiza niciun fel de festival in acea zona, pe motiv ca botosanenii care locuiesc in cartier sunt deranjati de astfel de actiuni.

"Pornind de la nemultumirea cetatenilor din Cartierul Stejari, noi am demarat o campanie de strangere de semnaturi, obiectivul acestei campanii este  sa nu se mai organizeze in cartierul nostru niciodata niciun fel de festival.  Avem in jur de 200 de semnaturi de la cetatenii acestui cartier si vrem sa avem o baza solida ca impreuna cu actualii consilieri local ai PNL sa depunem un proiect de hotarare de Consiliu Local, care se fie ca un statut ca sa nu se mai organizeze astfel de actiuni niciodata, indiferent cine va veni la conducerea Primariei Botosani. Nu poti sa terorizezi un cartier intreg pentru placerea unor edili", a spus Viorel Coman, presedintele Organizatiei de Cartier Stejari din cadrul PNL.

Mai mult decat atat, un alt membru al PNL, Ionica Nechifor, recomanda municipalitatii organizarea festivalurilor in marginea orasului pentru a nu deranja niciun cartier.

"Din experienta pe care o am, umbland prin tara, pot sa va spun ca marile festivaluri ale orasului se tin undeva in afara orasului, intr-o margine a orasului si pot sa spun ca au activitati la fel de  frumoase ca si in mijlocul orasului. Nu ar trebui deranjati cetatenii din cartiere", a spus Ionica Nechifor.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
210

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...