Nu a rezistat tentației: "Cules" dintr-un bar, deși avea interdicție în locuri unde se consumă băuturi alcoolice!

Nu a rezistat tentației: "Cules" dintr-un bar, deși avea interdicție în locuri unde se consumă băuturi alcoolice!

În seara zilei de joi, 16 martie, un tânăr care are emisă de către Tribunalul Botoșani o măsură educativă neprivativă de libertate, a fost depistat de jandarmi într-un bar din satul Bodeasa, unde acesta locuiește.
    
Pe timpul executării unei misiuni de menținere a ordinii publice, echipajul de jandarmi a fost sesizat verbal de către o femeie  cu privire la faptul că în incinta barului se află un tânăr în vârstă de 18 ani, pe numele căruia este impusă interdicția accesului în locuri unde se consumă sau se servesc băuturi alcoolice.

Deoarece aspectele sesizate s-au confirmat, jandarmii l-au condus pe acesta la sediul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi Săveni, în vederea luării măsurilor legale.

Actele întocmite cu această ocazie au fost predate Serviciului de Probațiune Botoșani, care supraveghează executarea obligațiilor impuse de instanțele de judecată și sesizează instanța dacă o persoană nu respectă condițiile de executare a măsurii educative.
    
Conform prevederilor Codului penal, instanța de judecată poate prelungi măsura educativă, o poate înlocui cu o măsură mai severă sau, în cazul în care, inițial, s-a luat măsura educativă cea mai severă, pe durata sa maximă, poate dispune înlocuirea măsurii cu internarea într-un centru educativ.          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
6

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
111

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
522

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...