Nu a ajuns primar al municipiului Botoșani, dar se gândește la Parlament! Până atunci vrea "agent de security"

Nu a ajuns primar al municipiului Botoșani, dar se gândește la Parlament! Până atunci vrea "agent de security"
Nu a reușit să ajungă primar al municipiului Botoșani, dar visează să ajungă în Parlament, fiind deja curtat de un partid, după cum chiar el se laudă.

Până va ajunge însă deputat sau senator vrea să fie "agent de security". Este vorba de Florin Zberea, cunoscut sub numele de "Carai".

Spune că vrea să se ocupe un pic de Parcul Tineretului, motiv pentru care a mers atât la prefect cât și primarul municipiului pentru a cere un loc de muncă.


"Am fost și la domnul prefect în audiență și mi-a promis și domnul primar Flutur că o să mă angajez ca agent de security în Parcul Tineretului. Mi-au propus un loc de muncă. E un pic de dezordine în Parcul Tineretului și vreau să mă implic, să fiu angajatul Primăriei sau al Prefecturii. (...) Am fost sunat de cineva de la un partid să candidez la alegerile parlamentare și am spus că până în septembrie am să mă gândesc. Deputat, senator, nu contează, dar vreau să fac și eu ceva pentru lumea asta", a spus Florin Zberea.

La alegerile din 5 iunie pentru Primăria Botoșani, Zberea a obținut 152 de voturi candidând ca independent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
41

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
173

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
404

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...