Nu a ajuns primar al municipiului Botoșani, dar se gândește la Parlament! Până atunci vrea "agent de security"

Nu a ajuns primar al municipiului Botoșani, dar se gândește la Parlament! Până atunci vrea "agent de security"
Nu a reușit să ajungă primar al municipiului Botoșani, dar visează să ajungă în Parlament, fiind deja curtat de un partid, după cum chiar el se laudă.

Până va ajunge însă deputat sau senator vrea să fie "agent de security". Este vorba de Florin Zberea, cunoscut sub numele de "Carai".

Spune că vrea să se ocupe un pic de Parcul Tineretului, motiv pentru care a mers atât la prefect cât și primarul municipiului pentru a cere un loc de muncă.


"Am fost și la domnul prefect în audiență și mi-a promis și domnul primar Flutur că o să mă angajez ca agent de security în Parcul Tineretului. Mi-au propus un loc de muncă. E un pic de dezordine în Parcul Tineretului și vreau să mă implic, să fiu angajatul Primăriei sau al Prefecturii. (...) Am fost sunat de cineva de la un partid să candidez la alegerile parlamentare și am spus că până în septembrie am să mă gândesc. Deputat, senator, nu contează, dar vreau să fac și eu ceva pentru lumea asta", a spus Florin Zberea.

La alegerile din 5 iunie pentru Primăria Botoșani, Zberea a obținut 152 de voturi candidând ca independent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:38
87

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
126

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...

Șeful DRDP Iași: Asigurăm botoșănenii că vom depune toate eforturile inclusiv pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești!

astăzi, 09:59
79

Secția Drumuri Naționale Botoșani, din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, are în administrare o rețea de drumuri cu o lungime de 398,345 kilometri. ...