Nova Apaserv oprește alimentarea cu apă, timp de două zile, în mai multe comune! Atenționare pentru consumatori!

Nova Apaserv oprește alimentarea cu apă, timp de două zile, în mai multe comune! Atenționare pentru consumatori!
În vederea executării lucrărilor de igienizare şi curăţare a rezervorului de înmagazinare apă Libertatea, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță oprirea sistemului de alimentare cu apă, în perioada 16.09.2016 – 17.09.2016, în comunele Santa Mare, Călăraşi, Răuseni - jud. Botoşani, precum şi în comunele Bivolari, Andrişeni din judeţul Iaşi.

Furnizarea apei va fi oprită în ziua de vineri, 16 septembrie 2016 ora 09:00, iar repunerea în funcțiune a sistemului va începe în ziua de sâmbătă, 17 septembrie 2016 ora 12:00. 

Atenţionăm că pe întreaga durată a lucrărilor de igienizare, consumul de apă este strict interzis pentru băut şi gătit, cu excepţia folosirii la toalete.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Comunicat Nova Apaserv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
300

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
184

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
125

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...