Nou joc pe Internet: Toata lumea poate sa-i dea cu pantofii in cap lui Bush

Nou joc pe Internet: Toata lumea poate sa-i dea cu pantofii in cap lui Bush

   ziare.com

Incidentul din acest weekend cand un jurnalist irakian si-a scos pantofii si i-a aruncat inspre presedintele american George Bush a inspirat un nou joc video care face deja furori pe Internet.

Jocul le da posibilitatea celor care intra pe sockandawe.com sa il loveasca pe presedintele american cu pantofii in cap, insa si in joc Bush se fereste la fel de bine ca si in realitate. Pana acum, 3.394.698 de lovituri l-au nimerit pe presedinte.

Imaginile in care un jurnalist irakian arunca o pereche de pantofi spre fostul presedinte american George W. Bush s-au raspandit extrem de repede pe Internet, astfel ca, la doar cateva ore dupa incident, clipurile de pe platforma YouTube inregistrasera deja peste 600.000 de vizualizari.

In afara celui mai popular site de continut video, imaginile cu incidentul au fost preluate si de alte pagini de internet, ai caror vizitatori s-au amuzat de reflexele bune ale presedintelui sau au admirat gestul "eroic" al jurnalistului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
31

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
221

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
164

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...