Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene

Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene
Până la începutul noului an școlar Inspectoratul Școlar Județean va mai organiza trei ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturile vacante de la nivelul unităților de învățământ din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, vineri va avea loc ședința publică de repartizare pe posturi pentru toți candidații participanți la concursul de titularizare sesiunile 2010-2016 ce nu au fost repartizați în ședințele anterioare.

Alte două ședințe vor fi organizate în zilele de 8 și 9 septembrie. Ședințele vor avea loc la Colegiul Național A.T.. Laurian.

La începutul lunii septembrie va fi organizat și concursul județean de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, perioada de înscriere fiind 29-30 august. 

La ora actuală sunt sute de posturi vacante în unitățile de învățământ din județul Botoșani, cele mai multe fiind în mediul rural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţist botoşănean, acuzat de purtare abuzivă

astăzi, 21:01
562

Achitat de Judecătoria Botoşani, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Flămânzi, inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, se va prezenta şi în faţa unei instanţe a Curţii de Ape...

Lansare de carte: "Animetria", de Ionuț-Bogdan Cărăușu

astăzi, 20:06
95

Editura Timpul și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani vă invită la lansarea volumului de debut al poetului Ionuț-Bogdan Cărăușu.Lansarea vol...

Întâlnire emoţionantă între fraţii de peste Prut! FOTO

astăzi, 19:59
468

Basarabia – pământ românesc – răpită de la patria mamă în anul 1940, tragicul an al istoriei românilor, trăieşte şi simte încă româneşte. Am si...