Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene

Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene
Până la începutul noului an școlar Inspectoratul Școlar Județean va mai organiza trei ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturile vacante de la nivelul unităților de învățământ din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, vineri va avea loc ședința publică de repartizare pe posturi pentru toți candidații participanți la concursul de titularizare sesiunile 2010-2016 ce nu au fost repartizați în ședințele anterioare.

Alte două ședințe vor fi organizate în zilele de 8 și 9 septembrie. Ședințele vor avea loc la Colegiul Național A.T.. Laurian.

La începutul lunii septembrie va fi organizat și concursul județean de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, perioada de înscriere fiind 29-30 august. 

La ora actuală sunt sute de posturi vacante în unitățile de învățământ din județul Botoșani, cele mai multe fiind în mediul rural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturism "alimentat" din Botoşani cu ţigări de contrabandă, depistat la Iaşi! FOTO

astăzi, 13:23

Astfel, pe timpul misiunii, aceștia au identificat în trafic, în localitatea de frontieră Ţigănaşi, judeţul Iaşi, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România...

Aproape jumătate din elevii botoşăneni s-au îmbătat cel puţin o dată şi tot atâţia au încercat ţigările

astăzi, 12:38
59

Studiul s-a desfăşurat în perioada 10 mai - 10 iunie 2016 în 13 unităţi de învăţământ. Au fost aplicate 746 de chestionare, cu o eroare de ± 3,5%, la un nive...

Notarii botoşăneni, sancţionaţi de Consiliul Concurenţei cu o amendă record

astăzi, 11:47
383

Cei 72 de membri ai Camerei Notarilor Publici sunt acuzaţi de încălcarea regulilor de concurenţă, prin stabilirea unei grile de onorarii minimale având valori mai ridicate de...