Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene

Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene
Până la începutul noului an școlar Inspectoratul Școlar Județean va mai organiza trei ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturile vacante de la nivelul unităților de învățământ din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, vineri va avea loc ședința publică de repartizare pe posturi pentru toți candidații participanți la concursul de titularizare sesiunile 2010-2016 ce nu au fost repartizați în ședințele anterioare.

Alte două ședințe vor fi organizate în zilele de 8 și 9 septembrie. Ședințele vor avea loc la Colegiul Național A.T.. Laurian.

La începutul lunii septembrie va fi organizat și concursul județean de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, perioada de înscriere fiind 29-30 august. 

La ora actuală sunt sute de posturi vacante în unitățile de învățământ din județul Botoșani, cele mai multe fiind în mediul rural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
60

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
65

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2197

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...