Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene

Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene
Până la începutul noului an școlar Inspectoratul Școlar Județean va mai organiza trei ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturile vacante de la nivelul unităților de învățământ din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, vineri va avea loc ședința publică de repartizare pe posturi pentru toți candidații participanți la concursul de titularizare sesiunile 2010-2016 ce nu au fost repartizați în ședințele anterioare.

Alte două ședințe vor fi organizate în zilele de 8 și 9 septembrie. Ședințele vor avea loc la Colegiul Național A.T.. Laurian.

La începutul lunii septembrie va fi organizat și concursul județean de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, perioada de înscriere fiind 29-30 august. 

La ora actuală sunt sute de posturi vacante în unitățile de învățământ din județul Botoșani, cele mai multe fiind în mediul rural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii trag semnalul de alarmă: apare o nouă boală, rezistentă la antibiotice

astăzi, 08:31
278

Medicii specialiști și-au exprimat îngrijorarea. O nouă infecție cu transmitere sexuală mai puțin cunoscută chiar și doctorilor ar putea deveni una dintre cele mai răspândite boli...

Cum se fură din banii pacienților și de ce ajunge statul să plătească servicii scumpe și de proastă calitate

astăzi, 08:06
161

Sume uriase de bani din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate (FNUASS), gestionat de CNAS si casele de asigurari subordonate, sunt folosite ca sursa de finantare pentru alte activitati...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 07:45
721

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...