Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene

Noi repartizări pe posturi a cadrelor didactice botoșănene
Până la începutul noului an școlar Inspectoratul Școlar Județean va mai organiza trei ședințe publice de repartizare a cadrelor didactice pe posturile vacante de la nivelul unităților de învățământ din județ.

Potrivit lui Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, vineri va avea loc ședința publică de repartizare pe posturi pentru toți candidații participanți la concursul de titularizare sesiunile 2010-2016 ce nu au fost repartizați în ședințele anterioare.

Alte două ședințe vor fi organizate în zilele de 8 și 9 septembrie. Ședințele vor avea loc la Colegiul Național A.T.. Laurian.

La începutul lunii septembrie va fi organizat și concursul județean de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă are loc în data de 5 septembrie, perioada de înscriere fiind 29-30 august. 

La ora actuală sunt sute de posturi vacante în unitățile de învățământ din județul Botoșani, cele mai multe fiind în mediul rural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
26

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
128

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
266

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...