Nitu, Tanasache si candidatii PRM au trecut in aceasta seara pe la BEJ

Nitu, Tanasache si candidatii PRM au trecut in aceasta seara pe la BEJ
Cu doar cateva ore inainte de incheierea termenului legal de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, trei partide s-au prezentat la Biroul Electoral Judetean pentru depunerea listelor.

Daca Partidul Romania Mare a depus o lista completa, atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat, Partidul Popular al Protectiei Sociale Botosani a anuntat o singura candidatura, la fel ca Partidul Verde Ecologist.

Din partea PRM, la Senat s-au inscris Dumitru Codreanu, Colegiul 1, Dumitru Strachinaru, Colegiul 2, si Pamfil Rotaru, Colegiul 3. La Camera Deputatilor, PRM i-a propus pe Valeriu Apetrei, Colegiul 1, Florin Hutul, Colegiul 2, Stefan Baban,Colegiul 3, Vasile Curiliuc, Colegiul 4, Eugen Nitura, Colegiul 5, si Florin Radu Popescu, Colegiul 6.

Surpriza peremistilor o reprezinta inscrierea in partid a omului de afaceri Pamfil Rotaru.

La fel cum o alta surpriza a creat-o PPPS Botosani, care intra in campania pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 6 Botosani, cu Victor Octavian Nitu, nimeni altul decat juristul Spitalului Judetean Botosani, acelasi care cu cateva luni in urma anuntase ca va candida pentru presedintia Romaniei.

Tot in aceasta seara, Partidul Verde Ecologist a depus candidatura lui Stelian Tanasache, pentru Senat, la Colegiul 3 Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
68

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...