Ninsorile trec, rămânem cu vânt puternic! Estimări meteorologice
BOTOSANI

A doua jumătate a lunii aprilie a reprezentant o surpriză şi pentru specialişti, date fiind precipitaţiile mixte cu care ne-am confruntat începând de miercuri noapte. Cum temperaturile încep treptat să revină la normalul perioadei, ne pregătim să contabilizăm pierderile.

Ninsorile trec, rămânem cu vânt puternic! Estimări meteorologice

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Doar local se mai înregistrează ninsori vineri dimineaţă, temperaturile începând să se apropie de normalul termic al acestei perioade. Minima nopţii a fost de minus 0,2ºC, la ora 7:00 fiind deja 2,9ºC.

Însă abia acum începe greul: vântul puternic ar putea vulnerabiliza şi mai mult culturile şi pomii deja slăbiţi de precipitaţiile mixte. Vânt moderat cu intensificări predominant din sector nord- vestic anunţă meteorologii pentru vineri, zi în care temperaturile vor avea valori cuprinse între 8ºC şi 2ºC. În noaptea de vineri spre sâmbătă vântul se va roti dinspre vest şi va sufla moderat, cu intensificări.

Sâmbătă, temperaturile vor oscila între 14ºC şi 3ºC. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla moderat dinspre sud- vest. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor semnala ploi uşoare şi slabe cantitativ. Duminică, maxima zilei va fi de 11ºC în timp ce minima va coborî la 1ºC. Spre după-amiază se vor semnala averse. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla moderat dinspre nord- vest.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1789

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1698

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1143

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...