Niculita se intoarce!

Niculita se intoarce!

 VASILE NICULITA  

Curtea de Apel Suceava i-a dat castig de cauza lui Vasile Niculita, pe care Gabriel Oprisanu, fost director al DSP Botosani, l-a eliberat din functia de inspector ISS.

Anul trecut, judecatorii Tribunalului Botosani i-au dat dreptate directorului DSP (pe atunci ASP), dupa ce l-a eliberat din functie pe Niculita.

Astept sa intru in posesia deciziei judecatorilor si pe urma ma prezint la DSA sa imi reiau functia, a declarat Vasile Niculita.

La DSP, deocamdata, nu a ajuns niciun act oficial privind reincadrarea asistentului Vasile Niculita.

Domnul Niculita a invocat faptul ca veniturile familiei au foarte mult de suferit din cauza faptului ca nu mai lucreaza. Noi intelegem ca aspectul finaciar este unul extrem de important si, in momentul in care soseste hartia dumnealui, se poate prezenta la munca, a precizat Ecaterina Chihaia, director executiv interimar al DSP Botosani.

Vasile Niculita a fost concediat in luna august a anului trecut, in urma unui conflict cu conducerea unitatii de atunci, Gabriel Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
1

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
177

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
612

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...