Neatentia si lipsa de experienta au facut trei victime! - completare

Neatentia si lipsa de experienta au facut trei victime! - completare
Accidentul rutier petrecut astazi, in care a fost implicat un microbuz, a facut trei victime! Pentru ca cele trei persoane sa fie scoase dintre fiarele contorsionate ale celor doua masini, a fost nevoie de interventia pompierilor.

Evenimentul rutier a avut loc la intersectia strazilor Victoriei cu Alexandru cel Bun. Un microbuz marca Mercedes, condus de Mircea S., de 49 de ani, din Botosani, a fost izbit violent de un Opel Vectra, condus de Ionel R., de 36 de ani.

Din cauza impactului extrem de violent, microbuzul a fost aruncat la o distanta de aproape zece metri, oprindu-se intr-un stalp.

"Avea viteza, altfel nu ma izbea atat de tare. Eu am franat cat am putut, dar l-am izbit pe contrasens si apoi m-a aruncat in stalp", a declarat Mircea S., soferul microbuzului.

Soferul autoturismului Opel Vectra a ramas incarcerat intre fiarele contorsinate ale masinii. In microbuz, alte doua persoane, o tanara si un preot, pasageri in maxi-taxi, au avut nevoie de interventia medicilor, ei fiind preluati si transportati la Urgente.

"Am intervenit pentru descarcerarea soferului si pentru acordarea primului ajutor pentru a fi transportat cat mai repede la spital", a declarat maior Laurentiu Fantu, din cadrul ISU.

Medicii l-au diagnosticat pe soferul din Opel cu un traumatism cranio-facial acut, traumatism de membre superioare si traumatism toracic. Preotul Ovidiu Z., de 27 de ani, prezenta o plaga la urechea dreapta, iar Madalina M., de 18 ani, o plaga zdrobita la nivelul genunchiului drept.

Din primele cercetari, se pare la baza accidentului stau neatentia si lipsa de experienta a soferului de la volaul autoturismului Opel.

"De vina pentru producerea accidentului se face conducatorul autoturismului Opel, care a patruns pe strada Victoriei, fara sa respecte semnificatia indicatorului Stop si nu a acordat prioritate microbuzului, care circula regulamentar", a precizat agentul sef Marcel Ungureanu, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
9

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
25

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...