Ne părăsesc ÎNVĂŢĂTORII: Sufletul Domnului Viorel Grigore s-a ridicat la cer!

Ne părăsesc ÎNVĂŢĂTORII: Sufletul Domnului Viorel Grigore s-a ridicat la cer!

VIOREL GRIGORE

În dimineaţa Crăciunului, pe 25 decembrie 2015, un Suflet mare şi-a găsit drumul spre Lumina din care coborâse în urmă cu 80 de ani.

Învăţătorul Viorel Grigore, cel care a întrupat toate calităţile unui Dascăl, a murit vineri dimineaţă, după ce ani de zile a rezistat bolilor care l-au măcinat fizic, dar nu i-au atins spiritul. 

În îndelungata sa carieră la catedră a condus sute de elevi prin tainele literelor, ale matematicii, dar mai ales ale poveştilor pentru că, dincolo de înclinaţiile spre ştiinţele exacte, a reuşit să provoace în minţile celor mici curiozitatea de a afla mai mult şi de a citi. Şi-a iubit elevii cu patimă, dar raţional, iar exigenţa sa i-a determinat să se ridice la nivelul aşteptărilor lui. Şi-a depăşit "atribuţiile" şi i-a familiarizat cu viaţa în întregul ei, punând accent pe cultura generală, oferind elevilor săi întregul "imaginii de ansamblu".

Trupul neînsufleţit este depus la Biserica Roset, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, municipiul Botoşani, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12:30.

Povestea Domnului Învăţător: VIOREL GRIGORE - Mintea nu are nevoie de talpi pentru a zbura!

 

Spune-ne opinia ta