Ne indreptam spre dictatura, spun directorii PSD aflati pe picior de plecare!

Ne indreptam spre dictatura, spun directorii PSD aflati pe picior de plecare!

 Claudiu Adascalitei, director la Directia pentru Agicultura si Dezvoltare Rurala Botosani  

Directorii social-democrati din institutiile agricole botosanene s-au obisnuiti cu ideea ca vor pleca din functiile de conducere odata cu plecarea PSD de la guvernare.

In urma declaratiei noului ministru al Agriculturii, Radu Berceanu, conform careia toti directorii PSD din institutiile subordonate ministerului pe care il conduce vor fi inlocuiti cat mai repede cu putinta, directorii de la Botosani sunt impacati cu aceasta idee, motivand ca politic au fost numiti, politic vor pleca.

"Nici nu stiu macar daca este Radu Berceanu ministru legal. Tot ceea ce spun ei este ilegal, este clar ca ne indreptam spre dictatura. Nu este respect fata de lege, de constitutie si de drepturile oamenilor. Daca vom continua asa vom ajuge la un dezastru national. Nu tin neaparat de scaun, este chiar inconfortabil, avand in vedere presiunea", a declarat Claudiu Adascalitei, director la Directia pentru Agicultura si Dezvoltare Rurala Botosani.

La fel de resemnat este si directorul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura, care a precizat ca este obisnuit cu astfel de schimbari politice.

"Aceste schimbari nu ar fi o noutate pentru mine, pentru ca am mai trecut prin asemenea momente in 2004, cand, din director general la DADR, am trecut la cererea mea la Centrul din Flamanzi. Fiind numit politic, ma voi conforma ordinului ministrului", a declarat Ioan Toma, directorul APIA Botosani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
62

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
166

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
753

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...