Muzica buna, artisti pe masura si frig cumplit la Concertul de Anul Nou al Filarmonicii!

Muzica buna, artisti pe masura si frig cumplit la Concertul de Anul Nou al Filarmonicii!

 Radu Gheorghe s-a intretinut in permanenta cu micuta Oana Tabultoc, fetita filmandu-l pe actor  

Sute de spectatori, aseara, la Concertul de Anul Nou al Filarmonicii botosanene, multi dintre ei venind de la Suceava special pentru acest spectacol!

Invitatii speciali ai Filarmonicii, soprana Daniela Vladescu, baritonul Stefan Popov, dirijorul Rasvan Cernat, precum si actorul Radu Gheorghe, alaturi de pianistul Liviu Raduca.

La concert au fost prezente numeroase personalitati ale vietii politice, culturale sau administrative din Botosani. Prefectul Gheorghe Sorescu, presedintele Consiliului Judetean - Mihai Tabuleac, subprefectul David Salgau, viceprimarul Catalin Alexa, deputatul Costica Macaleti, Traian Apetrei, directorul Teatrului botosanean, Mihaela Nistorica, de la Teatrul Vasilache, sunt doar cateva dintre ele.

Despre spectacol si prestanta invitatilor vom reveni cu un material mai amplu.

Dincolo de prezenta numeroasa a botosanenilor, avand in vedere ca pretul unui bilet a fost de 25 de lei, dincolo de fascinatia muzicii si de notorietatea artistilor, au fost aspecte care au umbrit bucuria melomanilor.

In primul rand, in sala Casei de Cultura a Sindicatelor a fost un frig patrunzator, spectatorii fiind nevoiti sa ramana infofoliti pe tot parcursul concertului, insa a lipsit si atmosfera si stralucirea unui spectacol de o asemenea anvergura.

Botosanenii care nu au ajuns la concert au sansa sa se bucure de muzica astazi, de la ora 18.30, cand Filarmonica Botosani va relua concertul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
4

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
479

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
151

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...