Muncitorul unei firme de salubritate, rănit grav în timp ce colecta gunoiul de la Stăuceni!
UPDATE!

Muncitorul unei firme de salubritate, rănit grav în timp ce colecta gunoiul de la Stăuceni!
Un barbat in varsta de 44 de ani a fost ranit grav, marti dimineata, dupa ce a cazut de pe o masina de salubritate si s-a lovit la cap.

Constantin C. este angajatul firmei Deea Clining SRL care colecteaza gunoiul menajer pe raza comunei Stauceni, iar impreuna cu colegii sai a vrut sa stranga gunoiul din tomberoanele din sat. Barbatul era urcat pe scara din spatele masinii, iar la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de beton.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta a ajuns in zona si l-a preluat pe barbat, acesta fiind transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral si otoragie la urechea dreapta.

La fata locului au ajuns si politistii, iar angajatorul trebuie sa anunte Inspectoratul Teritorial de Munca.

UPDATE: Conform ITM, echipa formată din A. Sorin – conducător auto şi C. Daniel şi C. Constantin – încărcători la S.C. Deea Cleaning S.R.L. Botoşani, efectuau activitatea de colectare deşeuri menajere pe raza localităţii Stăuceni. Marţi, în jurul orei 08.20, in timp ce se deplasau pentru desfăşurarea activităţii, salariatul C. Constantin, în vârstă de 44 de ani,  cu o vechime la locul de muncă de 1 an, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scara autospecialei in rigola de pe marginea şoselei, accidentându-se in zona capului.

Lucrătorul a fost fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

astăzi, 16:29
458

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

astăzi, 16:19
145

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

astăzi, 15:32
305

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...