Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins de un mal de pîmânt a murit. Intervenţia angajaţilor ISU Suceava a durat 5 ore şi a fost îngreunată de faptul că pământul era instabil şi se surpa în permanenţă.

Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins, vineri seara, alături de alţi doi colegi, de un mal de pământ a murit.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, misiunea de extragere a bărbatului de 40 de ani a durat cinci ore şi a fost dificilă, din cauza malului de pământ instabil, mocirlos, cu o adâncime de aproximativ 5 metri, care se surpa în permanenţă din cauza infiltraţiilor apei, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor. Medicii prezenţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără succes.

Trei bărbaţi care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti au fost prinşi, vineri seara, sub un mal de pământ. Doi dintre aceştia au fost ajutaţi de colegi să se elibereze. Aceştia nu au avut leziuni care să le pună viaţa în pericol, au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spital.

Cel de-al treilea muncitor a fost prins sub pământ până la nivelul pieptului, iar pentru eliberarea lui au fost trimise la faţa locului mai multe echipaje ale ISU şi ale Serviciului de Ambulanţă din Suceava.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
543

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
395

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2843

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...