Motociclist rănit după ce a fost aruncat pe asfalt, după impactul cu o mașină! FOTO
ACCIDENT!

Motociclist rănit după ce a fost aruncat pe asfalt, după impactul cu o mașină! FOTO
Grav accident în municipiul Botoșani! Un tânăr de 26 de ani care se deplasa, luni seara, pe o motocicletă pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate și a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure.

Alexandru M. se deplasa dinspre Spitalul de Copii către Complexul Bulevard iar în apropierea sediului Serviciului de Pașapoarte un șofer, Cornel S., de 70 de ani, aflat la volanul unui Opel Corsa a ieșit dintr-o parcare, de pe partea dreaptă, fără să se asigure. Șoferul voia să facă stânga, către Spitalul de Copii. 

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe asfalt, iar bucăți din motocicletă s-au împrăștiat pe o rază de câțiva metri. Martorii au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

După ce cadrele medicale i-au acordat rănitului primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Criminaliștii au făcut măsurători la locul accidentului, urmele de frânare ale motocicletei întinzându-se pe o lungime de aproximativ 15 metri.  








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
28

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
34

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
247

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...