Motociclist încătușat în Zona Industrială, după ce a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști! FOTO
ACCIDENT!

Motociclist încătușat în Zona Industrială, după ce a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști! FOTO
Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care a provocat, duminică seara, un accident pe Calea Națională, în apropiere de Electroalfa, a ajuns în cătușe după ce a încercat să fugă de la fața locului.

Emanuel M. se deplasa pe o motocicletă, alături de un amic, dinspre Cătămărăști spre Gară. În apropiere de Electroalfa a auzit sirenele unei mașini de Poliție și întrucât tânărul nu posedă permis de conducere a crezut că oamenii legii sunt pe urmele lui, dar polițișii mergeau la un eveniment rutier în județ. Tânărul a accelerat cât de tare a putut, dar a pierdut controlul motocicletei, izbindu-se într-un autoturism parcat pe marginea străzii.

După impact, acesta a luat-o la fugă pe trotuar, dar polițiștii de care se speriase au reușit să îl prindă și l-au încătușat.

Amicul care era cu el pe motocicletă a avut nevoie de îngrijiri medicale, la locul accidentului ajungând și o Ambulanță.

Pe numele motociclistului oamenii legii vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Sursă foto: Facebook Radar Botosani Oficial



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
208

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
194

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
272

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...