Monica Macovei la Botoșani: "Filialele trebuie să aibă un grad mare de independență"

Monica Macovei la Botoșani: "Filialele trebuie să aibă un grad mare de independență"
Europarlamentarul Monica Macovei, care candidează pentru funcția de președinte al PDL, a fost prezentă, sâmbătă, la Botoșani, unde a avut o întâlnire, la Teatrul "Mihai Eminescu", cu circa 100 de membri ai organizației județene a PDL Botoșani.

Monica Macovei a fost însoțită de europarlamentarul Cristian Preda și de fostul ministru de externe, Teodor Baconschi.





Macovei se află în plină campanie internă și a venit la Botoșani pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează pentru șefia partidului, intitulată "Reformiștii".

La întâlnire nu a participat și Cătălin Flutur, liderul democrat-liberalilor botoșăneni.

Monica Macovei a spus că îi dorește ca PDL să devină un partid mare modern, care să aibă în rândurile sale și personalități.

“Vrem o schimbare pentru partid, destul de severă, pentru că credem că în acest moment trebuie și, de asemenea, o schimbare pentru țară și pentru partea dreaptă a politicii din România. Pentru partid dorim un dialog permanent și o consultare a membrilor de partid. Considerăm că de mulți ani de zile s-a produs o ruptură între membrii de partid și conducerea partidului. Membrii de partid se trezesc cu deciziile luate chiar dacă nu le plac. Nu există această comunicare și nici control. O altă chestiune se referă la independeța filialelor. Considerăm că filialele trebuie să aibă un grad mare de independeță, nu suntem diverse republici. Nu trebuie să vă spună cineva de la centru pe cine să alegeți șef, a spus Monica Macovei.



Europarlamentarul a mai spus că își dorește ca PDL să promoveze oameni în diferite funcții pe bază de merit, și nu servind clientela politică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
3

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
94

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
102

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...