Momente EMOȚIONANTE la Ambulanță! Monument ridicat în memoria ambulanțierului decedat în misiune! FOTO, VIDEO
RESPECT!

Momente EMOȚIONANTE la Ambulanță! Monument ridicat în memoria ambulanțierului decedat în misiune! FOTO, VIDEO
Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani, impreuna cu angajatii sai, a ridicat la iesirea din sediu un monument in memoria ambulantierului Constantin Branzila, care pe data de 19 martie 2015 si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier, in timp ce se afla in misiune. 

La slujba de sfintire a monumentului, oficiata sambata de preotul Daniel Dascalu, au participat rudele lui Constantin Branzila, dar si colegi din cadrul SJA Botosani, care au efectuat sute de misiuni alaturi de "Nea Costica".

Vizibil emotionat, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani, dr. Liliana Mateciuc, cu greu si-a gasit cuvintele pentru acest moment.

"Este un monument ridicat in cinstea ambulantierului care in urma cu un an si-a pierdut viata intr-un accident rutier, fiind in timpul serviciului. Ne pare foarte rau si este spre aducerea aminte a celor din Ambulanta, chiar si a autoritatilor. Iar participantii la trafic sa fie mai atenti la patrunderea in intersectii", ne-a declarat dr. Liliana Mateciuc.



Va aducem aminte ca in seara zilei de 19 martie 2015, ambulantierul Constantin Branzila se afla in misiune impreuna cu o colega asistenta si transportau la Iasi un copil, insotit de mama sa. Pe Bulevardul Mihai Eminescu, in intersectia cu strada Petru Rares, un TIR inmatriculat in Suceava nu a oprit in dreptul indicatorului STOP si nici nu a acordat prioritate ambulantei aflate in misiune, intrand in plin in ea. 

In urma impactului violent, soferul ambulantei, Constantin Branzila, a decedat pe loc. Soferul TIR-ului este cercetat pentru ucidere din culpa.

Dumnezeu sa-l ierte!
 




















 

 

Spune-ne opinia ta