Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea

Misterul morţii Mădălinei Manole: Tatăl cântăreţei, dispus să se împace cu Petru Mircea
Dezvăluiri emoţionante ale tatălui Mădălinei Manole, despre moartea fiicei sale. Invitat la România TV, Ion Manole a mărturisit că este gata să îngroape securea războiului cu Petru Mircea, pentru binele copilului Mădălinei. Totuşi, tatăl artistei încă are o mulţime de semne de întrebare, care au rămas fără răspuns.  

După trei ani de scandal, tatăl Mădălinei Manole este dispus la dialog cu ginerele său, deşi nu înţelege de ce acesta a pornit un adevărat război, imediat după moartea Mădălinei.    

"Eu fac un apel să-şi găsească raţiunea, să lase toate inepţiile şi gândurile lui, are un copil şi nu vreau să pun în cârca copilului toate nemerniciile care s-au întâmplat", a declarat Ion Manole la România TV.  

 În ciuda deschiderii către reconciliere, Ion Manole povesteşte cu amărăciune despre comprotamentul ginerelui său. Petru Mircea le-a dat tuturor vestea că Mădălina a murit, mai puţin părinţilor ei, care au aflat... de la televizor!    

"Nu poţi să-mi spui cu nonşalanţă că la 12 noaptea i-a cântat copilul o melodie, după care au dormit unul în braţele altuia, iar după s-a trezit şi a găsit-o jos (...) Cum este posibil nimeni să nu audă buşitura, şi-a spart capul", a mai spus Ion Manole.    

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale Mădălinei Manole, a vorbit şi ea la România Exclusiv despre relaţia cu artista. Cântăreaţa de muzică populară spune că Petru Mircea putea s-o oprească pe Mădălina de la un gest fatal.     "Mădălina nu avea nicio şansă, el ştia că Mădălina va face acest lucru...nu-l condamn eu, dar el ştia că Mădălina se îndreaptă către această prăpastie şi nu a făcut nimic", a spus Maria Dragomiroiu.    

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
102

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
59

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
59

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...