Misiune a pompierilor la o stație peco din municipiu-FOTO

Misiune a pompierilor la o stație peco din municipiu-FOTO
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani s-a alăturat iniţiativei inedite a unei staţii de distribuţie carburanţi din municipiul Botoşani de a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale.
         

Sub sloganul "Alege ce vrei să fii: spectator sau salvator?", acţiunea a fost organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă,care se sărbătoreşte în fiecare an, pe 28 aprilie.
         
Împreună cu voluntarii de la Crucea Roşie – Filiala Botoşani, pompierii i-au învăţat atât pe salariaţi, cât şi pe clienţi, cum să prevină un accident de muncă, dar şi cum să acorde primul ajutor în cazul producerii unui astfel de evenimente.

În sprijinul activităţilor practice, salvatorii au distribuit materiale de informare privind acordarea primului ajutor, precum şi cele din cadrul campaniilor naţionale F.O.C.– Flăcările Omoară Copii, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!, “Vreau să fiu voluntar! şi Nu tremur la cutremur.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
103

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
632

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
220

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...